Al het vlees dat we gebruiken, wordt geslacht volgens de regels uit de Koran.

Babacan

Import & Export van Halal vlees

Al het vlees wordt dubbel gecontroleerd op herkomst en de veiligheid van het vlees. Van de boer tot en met het verkooppunt kunnen we informatie uitwisselen over de dieren en het vlees.
Norway-regulator-gets-tough-with-halal-meat-producers-following-contamination-scandals_wrbm_large
Babacan

In de naam van God, de meest Genadige, meest Barmhartige

Het verhaal van rundvlees is een verhaal van mensen. Mensen die oog hebben voor hun dieren, oog voor kwaliteit en veiligheid, oog voor de mensen die het vlees kopen en consumeren. Wilt u diepgevroren vlees inkopen in de groothandel? Wij bieden een groot assortiment aan Rundvlees, Kalfsvlees en andere diepvriesproducten.

Uitstekende kwaliteit van onze producten

Dankzij deze focus is België erin geslaagd een belangrijke speler te zijn in Europa en de wereld. Traditie en expertise liggen aan de basis van dit succes.

Babacan

Van boer tot klant​

Bedrijven spelen flexibel in op uw wensen en creëren niet alleen toegevoegde waarde op het gebied van kwaliteit en efficiëntie, maar ook op het gebied van service. De diversiteit van bedrijven en onderlinge concurrentie resulteert in een hoge mate van professionaliteit met behoud van het eigen karakter van de bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in groothandel voedselimport. Onze belangrijkste klanten zijn importeurs en afnemers in de volgende voedingssectoren: Industrie, Groothandel, Foodservice & Retail.

1. Rundvlees​

 

Het beste rundvlees wordt verkregen van vroegrijpe, bijzondere vleesrassen. Rundvlees van hoge kwaliteit is stevig, fluweelzacht, fijnkorrelig mager, helderrood van kleur en goed gemarmerd.

2. Mannelijk Rundvlees

Als leverancier van halal rundvlees zijn veel van onze rundvleesproducten verkrijgbaar met strikt gecontroleerde halal-certificering. Halal rundvleesproducten zijn momenteel een van onze best verkopende producten.

3. Kalf​

Vlees van kalveren die tussen 3 en 14 weken zijn geslacht, delicaat van smaak, bleek grijswit van kleur, stevig en fijnkorrelig, met fluweelachtige textuur.

4. Worsten & andere​

De smaak waar de beste kwaliteit en gezond rundvlees samenkomt met verse knoflook en kruiden!
kippendijen
steaks
Babacan

Alleen de beste stukken
van de dieren